Godt i gang med sikker slank, gratis e-bog

Slankenyt logo


 

Startside | Oversigt over udsendte nyhedsbreve | brugerbetingelser | Om slankenyt


Se evt. også:

sikkerslank.dk

kalorietabel.dk


303 Slankeopskrifter

303 Slankeopskrifter e-bog til kun kr. 99,-


Suppe-og råkostdage


Livsstilsmedicin mod slidgigt

Slankenyt nr. 248. Uge 08, 2013

Forbrænd mere fedt ved at træne på fastende hjertepar der løber

Et forskerhold fra University of Northumbria fik 12 aktive mænd til at træne på et løbebånd kl. 10 om morgenen, enten før eller efter de havde indtaget morgenmad. Efter træningen fik alle motionister en chokolade-milkshake. Og senere et måltid med pasta med besked om at spise til de følte sig "behageligt mætte."

I forsøgsperioden blev forsøgsdeltagernes kalorieindtag målt og sammenlignet med den fedt- og energimængde, de havde forbrændt tidligere om morgenen på løbebåndet.

Forskerne fandt, at de deltagere, der trænede før morgenmaden, ikke indtog flere kalorier eller fik mere appetit i løbet af dagen. Men de forbrændte ca. 20 % mere fedt sammenlignet med de deltagere, der trænede efter morgenmaden.

Kilde: Javier T. Gonzalez, Rachel C. Veasey, Penny L. S. Rumbold and Emma J. Stevenson. Breakfast and exercise contingently affect postprandial metabolism and energy balance in physically active males. British Journal of Nutrition. 2013. doi:10.1017/S0007114512005582. Hele undersøgelsen kan læses her

Kommentar:

Det ser altså ud til at den optimale fedtforbrænding sker ved motion efter en nats faste.

Det kan derfor være en god idé for de fleste mennesker at motionere før morgenmaden.

Dyrker du motion om morgenen starter du også dagen med at sætte godt skub i forbrændingen, og du bliver frisk og klar til dagen.

Det er interessant, at 90 procent af dem, der dyrker motion regelmæssigt, gør det om morgenen.

Har du svært ved at tage dig sammen til at dyrke motion, kan det være en fordel, at få den daglige motion overstået om morgenen, før du begynder på dagens pligter og rutiner — ellers vil du måske lidt for ofte opdage, at du har svært ved at få motionen passet ind i løbet af en travl hverdag.


Mail: Slankepulver/måltidserstatninger

... jeg overvejer en pulverkur som ham jeg læste om i sidste uge ... (Er det også vigtigt, hvornår du spiser?)

Er blevet fortalt at Herbalifes pulverkur er renest og kun indeholder naturlige vitaminer!?

Hvilken pulverkur mener du er bedst?

(ved godt at det med pulverkure er et skråplan ... men har meget, meget brug for at der sker noget nu!!). ... og jeg vil efter kuren spise sundt og fortsat tabe mig!!

Jeg skal tabe 40-45 kg(!) og jeg vil kun bruge pulver til at komme godt i gang (måske til de første 5-10 kg).

kh
Vibeke

Hej Vibeke

Det er noget pjat, at Herbalife pulveret er tilsat naturlige vitaminer, og derfor er bedre. Det er vildledende salgsargumenter.

Jeg har ikke undersøgt de forskellige godkendte måltidserstatninger, for at vurdere hvilke, der er bedst.

Men de indeholder alle stort set det samme. Det gør de, fordi der er ret præcise lovmæssige krav til, hvad de skal indeholde (og hvad de ikke må indeholde).

Sørg blot for at det produkt, du vælger, er godkendt i Danmark (og med dansk etikette), og indeholder så få sødestoffer, aromastoffer og andet unødvendigt som muligt.

De fleste, der tager en pulverkur, "glemmer" at spise sundt og kaloriefattigt bagefter, men hvis du følger op med fornuftige kost- og motionsvaner vil du også være i stand til at fastholde det vægttab, du opnår, og fortsætte dit vægttab, selv om det naturligvis vil gå en del langsommere efter kuren.

Med venlig hilsen
John Buhl

Kunsten at ændre vanerHelbredende kost

Slankeværdi — nøglen til vægttab